Warning: Creating default object from empty value in /var/www/frivilligboersaalborg.dk/public_html/wp-content/plugins/newspaper_features/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/frivilligboersaalborg.dk/public_html/wp-content/plugins/newspaper_features/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php:1) in /var/www/frivilligboersaalborg.dk/public_html/wp-content/themes/newspaper/functions.php on line 26

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/frivilligboersaalborg.dk/public_html/wp-content/themes/newspaper/library/core.php on line 45
Frivilligbørs Aalborg 2019 – Bliv en del af FrivilligBørs Aalborg

Frivilligbørs Aalborg 2019

Sammen har vi flere muligheder, bedre udnyttede ressourcer og et socialt bæredygtigt lokalsamfund. Det er derfor vi i år indbyder dig til FrivilligBørs Aalborg 2019. 

Har du lyst til at arbejde tættere sammen med lokale virksomheder, foreninger og offentlige institutioner? Så er der god grund til at deltage i FrivilligBørsen i Aalborg den 11. april 2019 i Aalborg Kultur- og Kongrescenter.

 

FrivilligBørsen er et netværksarrangement, hvor alle deltagere har noget, de tilbyder, og noget de efterspørger. Børsen giver mulighed for at opdage nye, spændende samarbejdsrelationer, samt at få en udbytterig eftermiddag i godt selskab.

FrivilligBørsen er arrangeret med fokus på social bæredygtighed, samskabelse og videndeling og med et ønske om at skabe et større ressource-netværk på tværs af virksomheder, kommune og frivillige foreninger, fordi det åbner for nye partnerskaber og samarbejder, som er med til at skabe et bedre lokalsamfund for os alle.

 

Frivilligbørs 2019 starter kl. 16.00 med en velkomstreception, og selve børsen ringes i gang kl. 16.30. Dagen afsluttes med en festmiddag for deltagerne i Papegøjehaven.

 

Det er gratis at deltage.

 

En FrivilligBørs er muligheden for at åbne nye døre, opdage nye samarbejdspartnere og få indsigt, hvor det giver mening for dig.

Program for dagen

16:00: Velkomstreception

16:30: Børsen afholdes

18:00: Børsen afsluttes

18:15 – 20:30: Spisning på papegøjehaven