Warning: Creating default object from empty value in /var/www/frivilligboersaalborg.dk/public_html/wp-content/plugins/newspaper_features/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/frivilligboersaalborg.dk/public_html/wp-content/plugins/newspaper_features/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php:1) in /var/www/frivilligboersaalborg.dk/public_html/wp-content/themes/newspaper/functions.php on line 26

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/frivilligboersaalborg.dk/public_html/wp-content/themes/newspaper/library/core.php on line 45
FrivilligBørs 2017 – Bliv en del af FrivilligBørs Aalborg

FrivilligBørs 2017

“Sammen har vi flere muligheder, bedre udnyttede ressourcer og et bæredygtigt lokalt samfund”. 

Har du lyst til at arbejde tættere sammen med de lokale virksomheder, foreninger og offentlige institutioner i Aalborg? Så er der god grund til at deltage i  en FrivilligBørs.

 

De Frivilliges Hus Aalborg arrangerede i år FrivilligBørs Aalborg 2017 d. 14. september, hvor alle 90 deltagere havde noget de tilbød og noget de efterspurgte – på den måde havde man mulighed for at opdage nye spændende samarbejdsrelationer, samt få en udbytterig eftermiddag i godt selskab.

 

Vi startede børsen med en åbningsreception, som skød børsen godt i gang. Herefter var der halvanden time, hvor deltagerne havde mulighed for at bytte og udveksle viden, varer, kompetencer og ressourcer. Vi afsluttede Børsen med en festmiddag for de tilmeldte deltagere i Papegøjehaven.

 

FrivilligBørs Aalborg er et gratis arrangement for alle deltagere. Her er der fokus på social bæredygtighed med en vision om samskabelse og videndeling på tværs af lokale aktører.

 

En FrivilligBørs er muligheden for at åbne nye døre, opdage nye samarbejdspartnere og få indsigt, hvor det giver mening for dig.